Av. Tomás Giménez, 2 08906 L'Hospitalet
+34 649506316
contacta@cbsjo.com

Qui Som

Club Bàsquet Sant Josep Obrer L'H

El CB SANT JOSEP OBRER és un club de bàsquet de formació localitzat al col-legi Sant Josep Obrer de l’Hospitalet de Llobregat. Avui en dia ens trobem en un moment on hi han presents tant equips masculins com femenins, a més de l´escola de bàsquet, on podem trobar uns jugadors i jugadores que senten l´esperit del bàsquet al seu cor, el que fa que no només pensin en els resultats dels partits sino molt més com és disfrutar d´aquest esport. Això és el que tant entrenadors, com director técnic i jugadors ens donen en cada partit. I amb aquest esperit és amb el que es formen els nostres jugadors.

El CB SANT JOSEP OBRER es va crear l’any 1964 gràcies a l’ajuda de les Germanes de la Congregació i especialment a la Germana Irene. El primer equip fet amb les alumnes d’una classe de la Escola Sant Josep Obrer va fonamentar el tret de sortida cap a un futur ple d’ il·lusió i molts equips, principalment femenins.

L’any 1965 es crea el segon equip del Club i així d’una manera successiva fins a tenir equips participant en les lligues Estatals. El zènit de l’ entitat arriba en la dècada dels anys 70 i 80, quan el club guanya per dues temporades consecutives els Campionats d’Espanya, sent el referent de diverses entitats i donant a conèixer la ciutat de l’Hospitalet.

Durant l’època dels anys 90 l’entitat arriba als 15 equips tots ells femenins, arribant a ser la cantera dels grans clubs espanyols destaquen jugadores important en el bàsquet estatal. Comencen a sorgir equips masculins essent el futur del club.

Durant l’any 2000 i 2001 l’entitat pateix una crisi institucional i baixa el rendiment tant d’equips com de jugadors baixant el nivell de bàsquet en el club, remuntant el vol paulatinament fins a l’actualitat.

El nostre Club arranca la temporada 2013/2014 amb quinze equips, cinc femenins i deu masculins, i la nostra Escola de bàsquet, formada pels nens i nenes més petits. Tots participaran en les lligues de la Federació Catalana de Basquetbol i en les del Consell Escolar durant tota la temporada.

Els nostres jugadors i jugadores són el motor del nostre Club, la il.lusió i les ganes de seguir treballant i el major patrimoni que podem tenir. Tots els nostres esforços van destinats a ells, perquè rebin la major formació i educació possibles. La gran majoria dels nostres jugadors estudien o han estudiat al nostre col.legi i només uns poquets ho fan o ho han fet a altres escoles, però tots formen una gran família, que és lo bonic d’un club com el nostre.

El mateix passa amb els nostres entrenadors, ja que la gran majoria són alumnes o ex-alumnes del col.legi i porten el nostre Club al seu cor. Els entrenadors són figures importants de l’esquema i del creixement del nostre Club, sense ells no podríem créixer ni dur a terme tots els nostres objectius.

Poc a poc el C.B. SANT JOSEP OBRER està esdevenint un Club de base i formació important dins la nostra ciutat de L’Hospitalet. Retornant aquell lloc que fa anys no hauríem d’haver deixat mai.

L’ esforç sempre té la seva recompensa hem de treballar tots en la mateixa direcció perquè sigui una gran temporada per a tots els integrants del nostre Club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!