Av. Tomás Giménez, 2 08906 L'Hospitalet
+34 649506316
contacta@cbsjo.com

Menció especial en Nit de l’Esport 2014

Club Bàsquet Sant Josep Obrer L'H

Menció especial en Nit de l’Esport 2014

Divendres passat dia 17 d’octubre a la festa anual de l’esport de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, vam ser premiats per l’Ajuntament amb una de les set mencions especials que es lliuren a personalitats o col ·lectius vinculats al món de l’esport local escollides a través d’un jurat de persones relacionades amb l’àmbit esportiu de la ciutat.

Nit-esport-2014.3 Nit-esport-2014.4

Va ser un honor representar els 50 anys d’història d’aquest club, és un reconeixement al treball i l’esforç voluntari de tantes i tantes persones que han passat per ell. Des de les germanes de la congregació del col·legi Sant Josep Obrer quan el van fundar el 1964, passant per tots els presidents, membres de la junta directiva, directors tècnics, professors / es, entrenadors / es, jugadors / es, col·laboradors, pares i mares que han ajudat d’una manera o unaaltra a què el club pugui aconseguir-ho.Sense tots ells aquest premi no hagués estat possible.

Actualment ens trobem amb molta il·lusió i ganes de continuar amb la història, seguir formant jugadors i jugadores através de la pràctica del bàsquet, inculcant valors com la companyia, l’esforç, la constància, el treball en equip, la solidaritat i la competitivitat i donar una bona imatge de la ciutat l’Hospitalet de Llobregat.

Esperem seguir comptant amb l’ajuda de les institucions, el suport del centre escolar i amb la inestimable ajuda de tots vosaltres segur que així ho aconseguirem. Seguim fent club, fent bàsquet, fent família.

Aupa Sanjo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!