Av. Tomás Giménez, 2 08906 L'Hospitalet
+34 649506316
contacta@cbsjo.com

Entrevista a Manuel Zurera

Club Bàsquet Sant Josep Obrer L'H

Entrevista a Manuel Zurera

El passat dilluns 21 de novembre el President del nostre Club, Manuel Zurera, va ser entrevistat per la periodista Montse Maneja al programa ¨LH en joc¨ de la TV Municipal de l’Hospitalet.

En aquesta entrevista el Manuel va parlar del nostre Club i de la gent què en forma part: jugadors, voluntaris, entrenadors, junta directiva, pares i mares, deixant clar que sense l’ajuda de tothom no es podria seguir cap endavant. Gràcies per la part que us pertoca.

El president també es va fer ressò del nostre projecte de sensibilització per fomentar els valors del companyerisme i l’esportivitat entre tota la gent del nostre club. Liderat per la Julia Ferrer, entrenadora i jugadora del Sènior femení, aquest projecte té el suport de la Federació Catalana de Basquet i del nostre Ajuntament, i culminarà amb una jornada de portes obertes, reunions i activitats per a tota la família el pròxim 15 de gener del 2017.

Podeu veure l’entrevista sencera en aquest enllaç.

Moltres gràcies a la gent de TV l’Hospitalet per oferir-nos l’oportunitat d’explicar el nostre projecte, i felicitats al Manual pel bon paper davant dels focus.

Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!